Solutii sigure

Siguranta pacientilor nostrii este prioritara pentru personalul medical al Clinicii de implanturi dentare PastelDent Timisoara. Preocuparea noastra este de o oferii solutii de tratament cu implabturi dentare eficiente care sa reziste la proba timpului si sigure pentru sanatatea si starea de bine a pacientilor nostrii.
Principiul nostru este: ”Fiecare pacient trebuie sa plece din clinica noastra cel putin la fel de sanatos precum a intrat ! ” Aceste obiective sunt atinse astfel:

  • sterilizarea instrumentarului se realizeaza in autoclav care foloseste caldura umeda si presiunea, fiind cea mai eficienta metoda de sterilizare. Instrumentele sunt ambalate si pastrate in pungi speciale sigilate care permit mentinerea sterila a instrumentelor timp de 2 luni !

  • Arcul facial ”Artex – Girbach Dental” este un alt instrument folosit pentru cresterea calitatii lucrarilor dentare pe implanturi executate in clinica noastra.
    Inregistrarea relatiilor mandibulo-craniene a pacientului si transmiterea lor la tehnician creste siguranta si functionalitatea lucrarilor efectuate.

transparenta este un alt mijloc menit sa creasca siguranta si increderea pacientilor nostrii. Asfel preturile practicate pentru implanturile dentare si lucrarile pe implanturi sunt disponibile pe acest site in pagina ”Cat platesti”. Pentru fiecare tratament veti primii chitanta si factura (le cerere) pentru ca implanturile noasrtresunt achizitionate de la reprezentantele oficiale ale firmelor producatoare.

  • Investim permanent in tehnologii noi care sa creasca gradul de control al medicilor pentru o maxima siguranta a pacientilor si rezulate cat mai bune. De curand a fost achizitionat aparatul de piezochirurgie ”Mectron touch” care creste semnificativ gradul de control si performanta al medicului, precum si gradul de siguranta al pacientilor prin eliminarea riscului de lezare accidentala a tesuturilor sau structurilor anatomice importante, reducerea postoperator si garanteaza o vindecare mai rapida a osului pe care s-a intervenit !

CONTACTEAZA-NE PENTRU O PROGRAMARE