Implanturile noastre

IMPLANT DENTAR STRAUMANN

Straumann inseamna traditie, inovatie si calitate elvetiana. Sunt implanturi din categoria premium care intrunesc toate calitatile implanturilor moderne si chiar mai mult decat atat prin invetiile brevetate de firma Straumann, iar aici ne referim la noul aliaj ROXOLID, din care se realizeaza implanturile care este un amestec dintre titan si zirconiu, iar rezultatul final este un implant care se osteointegreaza mult mai rapid si scurteaza semnificativ timpul de realizare a lucrarii protetice si incarcare a implanturilor. De asemenea Straumann ofera si un implant din ceramica, ”Straumann Pure Ceramic” pentru acea categorie de pacienti care doresc o estetica perfecta pe termen lung sau nu doresc un implant metalic in organism.

Implanturile Straumann au trecut ”proba timpului”, fiind inserate peste 14 milione de implanturi in peste 40 de ani de experienta in toata lumea, cu o rata de succes foarte inalta.

Garantia noastra pentru aceste implanturi este una extinsa la 7 ani in loc de 4 ani cat oferim pe toate celelalte tratamente din clinica!

IMPLANT DENTAR NEODENT

Calitate premium la pret mediu! Implanturile Neodent au o traditie si o dezvoltare de peste 20 de ani, iar caracteristicile si calitatile lor sunt specifice implanturilor premium, dupa cum urmeaza:

 •  suprafata hidrofila a implanturilorAqua surface”, tratata special pentru o osteointegrare sigura si rapida in os.
 •  protocol de frezare in osTension free”, datorita calibrarii foarte bune a frezelor cu diametrul si forma implantelor, fiind posibila obtinerea unei stabilitati primare foarte bune a implanturilor dentare Neodent.
 • conexiune conica + hexagon antirotational la interfata protetica care face posibila o sigilare perfecta, fara microspatii intre implant si bont, lucru foarte important pentru o durata de viata mare a implantului si lucrarii protetice.
 • platform switching, cu o platforma protetica unica de 2,5 mm pentru toate implanturile Neodent care si-a dovedit eficienta si stabilitatea in timp.
  Datorita acestor calitati, compania Neodent a fost achizitionata de Straumann si se alatura astfel binemeritat, unui grup select de firme din implantologia dentara mondiala, fiind astfel certificata calitatea acestui sistem de implanturi dentare.
  FOTO

IMPLANTURI ALPHA BIO

Compania Alpha Bio este una dintre copmaniile israeliene care au aratat consecventa, dinamica si o evolutie foarte buna de-a lungul ultimilor ani, iar parerea specialistilor si design-ul inovativ al implanturilor produse de aceasta firma au adus acest sistem la un raport pret/calitate greu de egalat. Centrul de implanturi dentare dr Petrean ofera acest implant pe segmentul de pret cel mai accesibil cu rezultate excelente.
Caracteristici ale implanturilor Alpha Bio:

 • suprafata hidrofila „Nanotec” pentru o osteointegrare sigura si rapida
 • conexiune exacta tip con sau hexagon intre bont si implant
 • forma conica a implantelor pentru o insertie usoara si o osteotomie redusa
 • stabilitate primara optima ceea ce permite o incarcare imediata a implantului cu lucrarea protetica
 • platform switching

Pune o intrebare